• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150

На тази страница можете да откриете отговори на най-често задаваните въпроси. Ако не намирате своя отговор тук винаги можете да се свържете с екипа по телефона или като изпратите запитване.

За да получите консултация се свържете с нашите консултанти по телефона или като използвате контактната форма. Ще определим лична среща или ще отговорим на въпросите Ви по телефона.

В рамките на стандартното гаранционно обслужване всички инсталации изградени от Приста-Газ ООД подлежат на задължителна инспекция:

  • Промишлени инсталации 2 пъти годишно;
  • Битови инсталации 1 годишно.

При необходимост от отстраняване на проблем ние се ангажираме да направим това в най-кратък срок. При необходимост от подмяна на части, поръчката, доставката и монтажът е наша грижа.

Повреда в резултат на неправилна експлоатация, несъобразена с експлоатационните листи и проведения инструктаж. Ще установим състоянието на обекта след посещение и допълнителна инспекция.

Подмяна на части се извършва съгласно условията на гаранционната на Вашия уред.

Части и уреди, доставени от Приста-Газ ООД, но монтирани от чужд екип получават гаранционна карта, но не подлежат на гаранционно обслужване от Приста-Газ ООД.

Ако се нуждаете от сервиз или редовна поддръжка на съоръжения, които не са изградени от нашия екип или след изтичане на гаранционния срок на нашите системи, можете да се свържете с нас, за да уточним конкретни условия и предложим оферта. Редовният сервиз и поддръжка на съоръжения е част от абонаментно обслужване, за което ще изготвим договор. Ако се нуждаете от еднократно посещение, то цената и срокът ще бъдат договорени, чрез потвърждение по електронната поща или телефона.

Да, можете да поръчате отоплителни уреди и консумативи за изграждането на ВиК, газови, вентилационни и отоплителни инсталации. Свържете се с нас и ни информирайте за конкретен модел, марка уред или консуматив. Ако не сте сигурни от какво се нуждаете ние ще Ви предложим оптимално решение.

Да, Приста-Газ ООД изпълнява изпитване на промишлени и битови газови, ВиК и парни инсталации. Изпитването на газова и ВиК инсталация се състои в изпълване с флуид под голямо напрежение. При промишлени обекти изпитването е с продължителност от 24 до 72 часа. След приключване издаваме официален протокол, съгласуван и одобрен от контролиращия орган.