Какви инсталации изграждаме

Приста-Газ специализира в изграждането и монтажа на газови, отоплителни, климатични и ВиК системи в Русе и страната. Предлагаме пълно обслужване – от изработката на подходящ проект, до пускането в експлоатация и правилното им настройване за работа.

Част от услугите, които предлагаме са инсталирането на:

  • Газови инсталации на природен газ и пропан-бутан;
  • Отоплителни газови- работещи с чилъри и инфрачервени тела;
  • Отоплителни конвенционални инсталации;
  • ВиК системи;
  • Климатични съоръжения с чилъри за административни и обществени сгради;
  • Вентилационни мрежи за производствени цехове, административни сгради и складове;
  • Парни съоръжения за производствени нужди;
  • Пневматични – със сгъстен въздух.

Промишлени клиенти

Ние осигуряваме интеграция и цялостен монтаж на оборудване за газификация, отопление, климатизация и вентилация за промишлеността. То е подходящо за заводи и предприятия, търговски и обществени обекти, детски градини и училища, производствени халета и складове.

По време на проектирането вземаме предвид нужната мощност и дебит на съоръженията, както и коефициента им на ефективност. По време на изпълнение се съобразяваме с дейността на нашите стопански клиенти, като координираме своята работа, така че да не прекъсва техния работен процес.

Допълнителни услуги от Приста Газ

Преди да започнем работа по Вашия проект, ние внимателно се запознаваме с особеностите на сградата и помещенията. Всички инженерни планове, които изготвяме са специфични за Вашия бизнес и съобразени със особеностите на сградното устройство и държавните наредби. Ще Ви посъветваме какъв е най-удачният избор за Вашата индустрия.

Освен изграждането и правилното настройване на необходимото оборудване нашата работа включва узаконявяне и поддръжка на обекта.

След завършването му ние правим многократни тестове, за да се убедим, че системите функционират правилно, като всички имат задължителна гаранция. Предлагаме както  гаранционно, така и следгаранционно обслужване.

Разгледайте услугите на Приста Газ – Русе и направете своето запитване.