• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150
Вентилационни инсталации

Индустриални вентилационни системи

Системите за вентилация са предназначени за извеждането на застоялия или замърсен въздух и доставянето на свеж в помещения с наситено съдържание на прах, миризми или вредни газове.

Индустриалните вентилационни решения са подходящи за множество бизнес отрасли, като осигуряват подходящ микроклимат в помещенията. Още намират приложение и в професионални кухни, административни сгради, подземни гаражи.

Наличието на подходящото вентилиране и филтриране на въздуха е задължително за някои сфери на промишлеността и основна предпоставка за безопасност на работата. Аспирационната мрежа е задължителна и за производствени халета, шивашки цехове, някои складове.

Приста-Газ Русе извършва цялостно проектиране и изграждане на съоръжения за аспирация, доставяне на консумативи и поддръжка на вече завършени обекти.

Доставка и монтаж

Приста-Газ Русе покрива всички стъпки по изграждането на Вашата вентилационна инсталация. За инсталирането на съоръженията за аспирация предлагаме доставка и монтаж на:

Можем да предложим изграждане с метални или PVC, правоъгълни или кръгли въздуховоди. В зависимост от приложението могат да бъдат твърди или гъвкави, изолирани или без изолация. Нашата компания ще се погрижи да Ви насочи към най-подходящия избор.

Изолирането на шума е важна стъпка, особено при обществени сгради и магазини. Ние работим с най-новите шумозаглушители, които са пожароустойчиви и с подобрен коефициент на поглъщане на шума.

Филтрите, които използваме варират от такива за леко замърсена среда, до среда наситена с вредни газове и прах. Те, също могат да бъдат пожароустойчиви, позволяват подмяна и имат дълъг живот.

Ще се погрижим да изберем за Вас подходящ вентилатор, в зависимост от конструкцията, който да задвижва и засмуква въздушните потоци в системата. Предлагаме стенни, турбинни (центробежни) и покривни промишлени вентилатори.

Рекуператорът е допълнителен компонент на инсталацията за аспирация, който се използва за икономично затопляне или охлаждане на въздушните потоци, без необходимостта от свързване с климатик. Това е иновативен метод, който ще намали разходите Ви и ще повиши ефективността на съоръжението.

Защо да изберете Приста-Газ

  • Съобразяваме с нуждите на Вашата работа и Ви предлагаме оптимално решение;
  • Работим с най-новите материали и консумативи на пазара;
  • Грижим се за поръчката и доставката на всичко необходимо;
  • Грижим се за узаконяването на обектите;
  • Предлагаме точен срок за изпълнение;
  • Мобилни сме и поддържаме обекти в цялата страна;
  • Предлагаме задължително гаранционно обслужване.

  Потърсете ни за оферта, съвет или с въпрос. Ние сме на линия, за да Ви съдействаме.