• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150
Газстанции и метанстанции

Изграждане на газстанции, метанстанции и бензиностанции

Приста-Газ Русе е изпълнител на комплексни автоснабдителни станции от проект до крайна фаза за:

  • Бензиностанции – включващи продажба на светли горива – бензин, дизел с комбинирани колонки или само с един вид гориво;
  • Газстанции за пропан-бутан;
  • Метанстанции.

Фирмата може да изготви и цялостен проект, включващ строителните дейности, изграждане необходима инфраструктура, ВиК система, електрификация и други.

Предлагаме съдействие на своите клиенти при придвижването на документацията за получаването на нужните разрешителни от регулаторните органи. Имаме опит в преустройството на обекти – парцели с предишно съществуващи газстанции, метанстанции и бензиностанции.

Независимо от мащаба на Вашия проект фирмата може да предложи подходящо високоефективно оборудване. Екипът ни осъществява доставката и инсталирането на:

  • Наземни и подземни резервоари, както с малък така и голям обем. Работим с утвърдени европейски производители на съоръжения.
  • Колонки – Оборудването притежава сертификат за съответствие с възможност за отчитане на температура на предлаганите горива, както и система за улавяне на парите.
  • Нивомерна и разходомерна система, включващи и допълнителни модули, в зависимост от параметрите на съоръжението.

Модулни бензиностанции и газстанции

Приста-Газ Русе предлага поръчката, доставката и монтажа на всички необходими компоненти за модулни бензиностанции и газстанции. Можете да разчитате на бързо изпълнение, експертно изпитване преди пускане в експлоатация и професионално последващо обслужване.

Акцизни и безакцизни складове за пропан-бутан

Компанията ни се занимава и с изграждане на пълначни станции за бутилки пропан-бутан с голям обем, използвани за отопление и производство.

Допълнително предлагаме проектиране и изграждане на пунктове за зареждане на туристически и битови газови бутилки до 5 дм3 (литра) със съоръжения на утвърдени производители.

Допълнителни услуги

Нашата дейност не приключва със завършването на обектите. Компанията още се грижи за:

  • Организирането на обучение на персонала за работа със съоръжението;
  • Поддръжката, сервиз, ремонт и съдействие за редовните технически прегледи на обектите от органите за технически надзор.
  • Гаранционната абонаментна поддръжка.

Качество и коректност в бизнес отношенията

Ние от Приста-Газ Русе залагаме на професионално отношение и персонално внимание при работата си с Вас. Ще вземем предвид особеностите на Вашия терен, нуждата Ви от съвременни решения за постигане на по-висока производителност и търсения капацитет на съоръжението.

Предлагаме ясни договорни условия, точен срок на изпълнение и гъвкава работа на екипите ни. Разчитайте на бърза реакция при авария, в зависимост от отдалечеността на обекта.