• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150

Запознайте се с нашите клиенти

Приста-Газ Русе е компания, която разчита на дългосрочни бизнес партньорства. За повече от 18 години професионален опит наши клиенти са били някои от лидерите в автомобилната, строителната, химическата и нефтената индустрия.

Общата ни работа включва разрешаването на специфични проблеми и предоставянето на конкретни специализирани технически решения, в зависимост от изискванията на производството.

Успяваме да запазим отлични бизнес отношения и поддържаме професионалния диалог със своите клиенти благодарение на усилията ни да предлагаме надеждни и устойчиви във времето решения, точен срок на изпълнение и експертни знания и техническа подготовка.

Тук можете да се запознаете с част от нашите дългогодишни български и чуждестранни клиенти.

Фирмата е наш дългогодишен клиент, като разчита на нас за:

  • Газификация на котелни помещения
  • Изграждане на котли на газ и пара
  • Отопление на административни сгради
  • Съграждане на газоразтоварище и газохранилища

Булмаркет

Булмаркет ДМ ООД е един от най-големите износители и вносители на газ пропан-бутан и нефтени продукти в страната.  Компанията е абсолютен лидер в своята сфера, като разполага със собствено пристанище в град Русе и е първият частен железопътен превозвач. Булмаркет има установени два завода – за биодизел и растителни масла, както и изградена своя мрежа от метанстанции.

Нашият екип е работил върху изработката на газови, вентилационни съоръжения, окислителни инсталации, система за пясъчно отвеждане. Фирмата е изграждала метални конструкции, като част от инфраструктурата на предприятието.

Montupet

Montupet е още един от първенците в производството на части за автомобилната индустрия. Индустриалната група е днес част от глобалният канадски холдинг Линамар, без да измества фокуса от основната си дейност – изработката на алуминиеви изделия.

Приста-Газ е техен партньор от 2007 г с изграждането на пълна газова инсталация за отопление, при отварянето на обекта във Велико Търново.

СИКО

Веригата СИКО е позната у нас като един наложените на пазара строителни хипермаркети с акцент върху търговията с керамични облицовки, стенни и подови покрития и санитарна керамика. Веригата разполага с търговски обекти във всички големи градове в страната.

В съвместната ни работа сме си партнирали по проекти за изграждането на пневматични компресори задвижване на работната механика на поточната линия и газ отоплителни инсталации за многозоново отопление с чилъри.

Witte Automotive

Witte Automotive е чуждестранна компания – лидер в световен мащаб в производството на автомобилни части. Нейният клон в Русе стартира своето производство през 2010, а фирмата е наш клиент от самото начало.

Фабриката и кариерата до Ветово – Русенска област е най-големият обект на фирмата, за който Приста-Газ проектира промишлени газови и отоплителни инсталации.

Каолин

Каолин АД е добре познат инвеститор на българския и чуждестранния пазар, който близо век развива промишленост за добив и преработка на глина и кварцов пясък. Днес компанията разполага с 10 производствени бази в България и множество чуждестранни фабрики и дружества.

За Харъб ЕООД екипът ни проектира и изгради парокотелна централна на природен газ.

Харъб

Харъб ЕООД е мащабен производител на каучукови смеси  и готови каучукови продукти за индустрията. Компанията е износител за Турция, Русия и цяла Европа. С неспиращо производство на 4 линии фирмата продължава своето развитие, като предлага нови продукти и смеси, които да отговарят на съвременните екологични изисквания.

За производствената база във Велико Търново фирмата ни изгради локална газопроводна мрежа с газоподаване към специализирани производствени съоръжения.

Престиж

Добре позната на българския пазар, Престиж е наложена марка и производител на захарни изделия. Благодарение не бързия икономически растеж на фирмата, през 2012 тя е придобита от чуждестранни международни фондове, като продължава да развива досегашната си дейност.

Приста-Газ е редовен изпълнител на проекти за дружеството. Част от проектите ни са изграждането на естакадни газопроводи, газификация за производствени цели и инсталиране на парни котли.

Оргахим

Оргахим АД е една от водещите компании за производство на бои, лакове и индустриални химически покрития в Южна Европа. Със своите марки ЛЕКО, Хемелекон, DEKO и Мефисто са разпознаваем бранд в сферата на химическата промишленост и имат своето утвърдено място като един от най-големите производители със собствена високотехнологична база в страната.

Фирмата не спира да се развива, като увеличава производствената си площ, а ние сме доверен техен партньор в растежа. Приста-Газ изгражда газификационна мрежа за отопление на административната част и шивашкия цех с площ от 11 хил. кв. метра.

Аристон С

Аристон С е един от първенците в текстилната промишленост и производството на облекла в Северна България. Ориентирани към външните пазари Аристон С произвеждат модни облекла за марки като Hugo Boss и немската модна марка Escada.

Фирмата използва услугите на Приста-Газ за проектиране и изграждане на парокотелна централа на биомаса и реализирането на промишлени парни кондензни инсталации.

OLC – Органик Ленд Корпорейшън

OLC е българо-американско дружество, което специализира в белене и обработка на слънчогледови ядки. В порфолиото им от дейности влизат подготовката на ядките за хранителната индустрия, производство на храна за животни и доставка на суровини за маслодобивната промишленост.

За клиента сме изпълнили:

  • Проектиране на складово стопанство за пропан бутан
  • Изграждане на помпено-компресорни инсталации към ЖП разтоварища

Лукойл

Гигант в нефтодобива за Русия, Лукойл АД е първенец в дистрибуцията на горива, нефтени продукти, химикали и полимери в страната.

Фирмата изгради газови инсталации към промишлени пещи и се занимава с поддръжката на газово стопанство.

Керос България

Керос България е българският клон на испанската група Keros Ceramica, занимаваща се с произвеждане на керамични изделия, теракота и фаянс. Заводът на Керос отвори врати през 2009 в Русе, а основена цел са чуждестранните пазари на Румъния, Германия и Гърция.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ПРИСТА ГАЗ ООД – Русе
7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б
082 870150
082 870150
082 870150
office@pristagaz.com
pristagaz.com
Съгласявам се с условията на ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Приемам