• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150

Какви услуги предлагаме

Приста-Газ Русе разработва и реализира проекти за изграждане на индустриални отоплителни инсталации. Те са предназначени за големи складови и промишлени площи, обществени и административни сгради. Изборът на цялостна съвременна система гарантира икономичност, прецизен контрол на разхода на енергия и е стъпка към повишаване на термалната ефективност на сградите.

Фирмата предлага комплексни решения за отопление. Част от нашите услуги са:

  • Изработка на подходящ енергиен проект за елиминиране на термалните загуби, според нуждите на бизнеса;
  • Доставка на отоплителни тела;
  • Изграждане на тръбна мрежа и свързване с топлинните тела;
  • Изпълнение на котелни и абонатни станции;
  • Узаконяване на обектите;
  • Отстраняване на проблеми, обучение за работа и редовна техническа поддръжка.

Изграждане на отоплителни инсталации

Фирмата извършва разработка и монтаж на инсталации с топлоносител вода или незамръзващи течности – пропилен гликол и етилен гликол – подходящи за работа при твърде ниски температури.

Приста-Газ Русе залага на съвременни съоръжения с фокус върху икономичност, лесна поддръжка и контрол.

Предлагаме широк диапазон системи за отопление с различни видове котли:

  • Газови – на метан и пропан-бутан;
  • На нафта или брикети;
  • Пелетни котли
  • Електрически.

Услугата обхваща монтажът на циркулационни помпи и разширителни съдове, автоматизация, както и изпълнението и свързването с тръбната мрежа.

Чилърите са разумен избор за централно осигуряване на топлина на обширни площи с много помещения. Те могат да бъдат свързани с мрежа от въздуховоди или конвектори, като вторите са удачно решение за административни и многоетажни сгради. В зависимост от степента си на икономичност биват конвенционални или инверторни. Инверторните се характеризират с висока ефективност, диапазон на мощността и ниска консумация на енергия.

Инфрачервените излъчватели са иновативни топлинни източници, свързани в цялостна мрежа на природен газ или пропан-бутан. Основно предимство е лесната поддръжка и големият капацитет топлина, който отдават.

Излъчвателите са най-ефектният метод за поддържане на оптимална температура в много големи помещения, такива с повишена пожарна опасност, както и за цехове с капризна към температурните промени техника. Разпределението на топлината при този метод е равномерно, без никакви загуби на енергия.

Хибридната им технология комбинира отоплителна секция с вентилатор, като работят на рецилкулационен принцип. Захранвани на газ и гореща вода, те са предназначени за самостоятелен монтаж или интеграция със съществуваща вентилационна мрежа, за поставяне в много високи помещения.

Фирмата изгражда термопомпено оборудване с термопомпи от видовете „въздух-въздух“, „вода-вода“, „въздух-вода“ и „земя-вода“. Отоплението с термопомпа е изключително ефективно, енергоспестяващо и икономически изгодно.

Топлината се генерира от природни възобновяеми източници с ниски загуби и висок коефициент на преобразуване. Той може да достигне до 6 kWh за 1kWh изразходена електроенергия. Подобни агрегати са удачна и универсална дългосрочна инвестиция – отличават се с лесна поддръжка, широк работен температурен диапазон и нула вредни емисии.

Предлагаме инсталиране на съоръжения за технологично охлаждане на флуиди.

Потърсете ни за консултация за Вашия бизнес, а ние ще Ви предложим най-добрия вариант за Вашата индустрия.