• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150

Повече от 18 години опит

Приста-Газ е фирма с повече от 18-години опит в сферата на проектантството и изграждането на индустриални и битови газови, вентилационни, отоплителни и ВиК системи.

През годините работа сме се срещали с български и чуждестранни клиенти. Трудностите и желанието ни не просто да се задържим на повърхността, но и да изградим име на екип, на който може да се разчита ни научиха на точност, организираност и бърза реакция във всяка ситуация.

Разбираме колко важно е за нашите клиенти и партньори да разчитат на бърза работа без излишно забавяне. Наложили сме правило за точно спазване на сроковете за изпълнение както при работата с битови, така и с бизнес клиенти. Дори при непредвидена ситуация ние реорганизираме работните си групи и ангажименти, така че да отговорим на очакванията на клиентите.

База Приста Газ

Не подценяваме своя труд

Основно правило в работата ни е високото качество , което включва използването на най-ново и ефективно оборудване. Не подценяваме своя труд, нито Вашите изисквания, и няма да предложим неоправдано ниска цена, когато това ще ощети крайния резултат. Вярваме, че добре изпълнената работа никога не идва с най-малкия бюджет.

Познаваме възможностите си

Ние имаме сплотен и добре сработен екип, който не се страхува да поема предизвикателства. Знаем кога можем да се справим без да Ви разочароваме, затова и не се страхуваме да поемам кратки срокове на изпълнение, но в рамките на възможното за реализация.

Ако Вашият проект е твърде комплексен ние ще осигурим партньорства с други фирми, за да предложим цялостна услуга. Намирането на изпълнители за допълнителните дейности, които неминуемо съпътстват изграждането на промишлени системи е наша грижа. Винаги предлагаме на своите клиенти утвърдени партньори, на които ние самите можем да разчитаме и в чиято коректност и бързина сме убедени.

Предизвикателства

Екипът на Приста-Газ не спира да се развива и трупа опит след всеки завършен обект. Предизвикателствата, които ни карат да подобряваме експертните си знания и умения са:

  • Използването на високотехнологично оборудване, в крак със съвременните тенденции за енергоспестяване;
  • Постигане на енергийна ефективност, чрез проектиране, планиране и правилен избор на съвременни съоръжения;
  • Намаляването на екологичния отпадък, чрез избор на алтернативни източници на енергия и интеграцията им в индустрията и бита.

Успешният проект започва с добър план, оставете го на нас!

НАШАТА ИСТОРИЯ

2000

От идея към действие

Преди близо две десетилетия Инж. Ценка Ганчева и Инж. Евгений Димов основават Приста-Газ Русе като инженерингово дружество, чиято основна дейност е проектирането на газопроводни системи. С това поставят началото на дълго планиран проект, чиято цел е не единствено рентабилност, но и развиването на инженеринговия сектор в град Русе.
2003

Разсрастване на бизнеса

Фирмата разширява своя екип, като присъединява специалисти проектанти, заварчици и монтажници. Фокусът ѝ е насочен реализирането на създадените свързани с изграждането площадкови газопроводи, газстанции, котелни помещения и отоплителни инсталации.
2005

Работа с битови клиенти

След навлизането на доставчиците на природен газ и за бита, компанията започва обслужване и на битови клиенти, реализирайки инсталации за отопление, битова газ и топла вода.
2011

Собствена база

В рамките на няколко години екипът на Приста-Газ Русе инвестира в разширяване на работните си и административни площадки. Създадена е собствена база с голям склад и производствено хале. Компанията разширява своя екип, което позволява по-голяма мобилност и работата върху по-мащабни промишлени проекти в партньорство с национални инвеститори.
2012

Мащабни проекти

2012 е година на усилена работа върху мащабни проекти, най-важният от които е изграждането на газов терминал в Гюргево, включващ газохранилище и авто и ЖП газоразтоварище. В портофолиото от услуги вече влиза и изграждането на вентилационни и климатични системи.
2018

Устойчиво развитие

В последните няколко години фирмата поставя фокус върху изграждането на дълготрайни партньорства с български и чуждестранни инвеститори в Северна България. Основна цел и до днес е подобряването на ефективността, чрез използване на иновативни и практични решения.