• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150
Климатични инсталации

Какво представляват промишлените климатичните инсталации

комплекси от помещения, складове и промишлени халета. Те са подходящи за осигуряване на добър климат, свеж въздух и поддържането на нормална температура в административни сгради, жилищни блокове или производствени цехове.

Техните предимства, пред стандартните климатици, са много по-голямата икономичност, възможността за регулиране на температурата в различните помещения и компактният монтаж. Съвременните решения не загрозяват фасадите на сградите, докато осигуряват автономна вентилация и климатизация на цялата сграда.

Според вида на използваните външни и вътрешни тела, както и начинът на функциониране системите за централна климатизация са няколко вида – многозонови, чилъри, покривни.

Какви инсталации предлагаме

Приста-Газ Русе предлага професионални индустриални съоръжения, използващи най-съвременно и енергоспестяващо оборудване.

Инверторните термопомпени агрегати – чилъри – са икономични централни системи, които подсигуряват климата във всички помещения. Фирмата извършва изграждане с чилъри с флуид вода или въздух. Те се отличават с регулиране на работната мощност, по-малко цикли на пускане и спиране, съответно ниска консумация и тиха работа.  Поддържат постоянен коефициент на енергийна ефективност.

Многозоновите системи, още наричани VRF/ VRV позволяват монтирането на много повече вътрешни тела с различна мощност. Това означава, че можете да изберете най-икономичния вариант за всяко помещение, според големината му.

Те позволяват прецизно температурно управление и регулиране на изразходвания охлаждащ или отоплителен агент. Поддържат различен режим – на охлаждане или затопляне – в различните стаи и зали. Позволяват и осигуряване на чист въздух, чрез блок за вентилиране.

Много по-икономичен метод за вентилиране и климатизация на големи пространства, те са подходящи за болници, големи хотели, бизнес центрове, хипермаркети.

Покривните съоръжения са разпространен метод за поддържане на нормална температура в изключително големи пространства. Те предлагат охлаждане или затопляне, чрез директно поставяне на климатичен блок на покрива и без използването на вътрешни тела. Доставят свеж въздух и поддържат климата в нормални граници, чрез големи вентилатори

Инсталирането им е лесно и бързо, не изискват специализирана и сложна поддръжка. Добър избор са за много големи площи.

Нашите услуги

Приста-Газ Русе може да Ви предложи решение за всяка сграда, в зависимост от Вашите желания. Ние:

  • Изготвяме проект съобразен с конкретните Ви нужди;
  • Избираме уреди и съоръжения с подходяща мощност и функционалност;
  • Предлагаме оптимално решение съобразено с Вашия бюджет;
  • Извършваме монтаж без да прекъсваме производствения процес на индустриалните клиенти;
  • Предоставяме гаранция на уредите и редовно обслужваме своите обекти в рамките на гаранционния срок;
  • Осигуряваме експертна оценка и сервиз на вече съществуващи обекти.

Свържете се нашия екип за оферта или проект.