• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150
Монтаж на метални конструкции

Какви конструкции изграждаме

Една от сферите, в които оперира Приста-Раз Русе е изграждането на метални конструкции. Нашият екип може да предложи издигане на корпуси от алуминий, метални профили и ламарина, термопанели.

Потърсете ни за построяване на навеси, сглобяеми халета, индустриални складове и ферми и покриви от метал.

Като част от изпълнението на инсталации компанията ни изгражда обслужващи площадки, стълбища, носеща арматура за тръбни трасета, огради.

Структурите от метал имат своите предимства както в индустриалната сфера, така и в бита. Те изискват по-малко време за изграждане и имат висока товароустойчивост. Издръжливи са на агресивни атмосферни влияния и са бюджетен вариант за осигуряване на затворено и сухо пространство. Времето за монтаж е много по-кратко в сравнение с това за издигането на стоманено-бетонни постройки, а устойчивостта във времето може да се конкурира с тях.

Чрез прецизно заваряване и внимателно съставен инженерен проект, те гарантират дълъг живот във времето при всякакви условия.

Екипът ни работи по конструктивен проект на клиент или създава такъв при заявка.

Услуги

Фирмата разполага с опитен екип от инженери и монтажници, като освен строеж на обект осигурява и набавянето на всички необходими материали и консумативи. В нашата работа влиза и изграждането на конструкции съпътстващи строителството и строежа на по-големи промишлени помещения.

Още можете да разчитате на:

  • Издигане на обслужващи и носещи площадки и стълби за промишлени съоръжения;
  • Осигуряване на подемна техника за издигането на по-мащабни обекти;
  • Точен монтаж на сложни детайли;
  • Прецизни заварки независимо от характеристиките на метала;
  • Точен срок за изпълнение и бърза реакция.

Потърсете ни за оферта или с въпрос.