• 7000, гр. Русе ул. Княжеска 1Б - тел: 082 870150
ВиК инсталации

ВиК услуги

Приста-Газ Русе предлага цялостно изграждане на ВиК системи за промишлеността. Сред нашите услуги са доставката и монтажа на необходимите консумативи, осигуряване на мобилен екип до Вашата локация и старателно изпитване след завършване на обекта.

Други инсталации

Фирмата изгражда промишлени сградни, площадкови и спринклерни (противопожарни) мрежи за своите бизнес клиенти. За отвеждане на корозионни флуиди, предлагаме омекотителни инсталации, като част от пречиствателни станции.

Освен полагането на водопровод извършваме ремонт на вече съществуващи системи и подмяна на водопроводни тръби и кранове в многоетажни жилищни и административни сгради, училища, цехове.

Дейността ни е насочена към фирми от промишлеността, които се нуждаят от бързо и професионално изпълнение. Ние можем да работим по вече узаконен ВиК проект или да съставим нов.

Извършваме изпитване на инсталациите и издаване на контролните органи.

Защо да предпочетете Приста-Газ Русе

Можете да се доверите на нашите услуги, тъй като ще Ви предложим качествени материали -използваме поцинковани, полиетиленови и стоманени водопроводни тръби за големи сградни съоръжения, които не се поддават на корозия и загниване. За сградни водопроводи препоръчваме полиприленови тръби със стъклена вложка.

Фирмата разполага с екип от професионални заварчици и монтажници. Наша грижа е  и извършването на строително-ремонтните дейности, свързани с изграждането на съоръженията.

Създаваме персонални проекти, съобразени със сградното устройство и план, като ще Ви предложим индивидуална цена и подходяща оферта за Вашия обект.

Направете запитване за изграждане на водопровод и канализация за Вашата сграда.